Cryolipolyse - Vet Bevriezen - Snel resultaat na vetbevriezing - Diëtiste Deurne Di-eetgezond.be

Published Jun 12, 22
6 min read

Cryolipolyse -Medische Vetbevriezing In Deurne (Antwerpen - Snel resultaat na vetbevriezing - Diëtiste Deurne Di-eetgezond.be

Strakke Kin? Kies Voor Cryolipolyse! - Snel resultaat na vetbevriezing - Diëtiste Deurne  Di-eetgezond.beCryolipolyse - Snel resultaat na vetbevriezing - Diëtiste Deurne Di-eetgezond.be

Diëtiste Di-eetgezond

Van Duyststraat 168, 2100 Antwerpen
0499 27 27 60
Vetbevriezing

Bij de procedure wordt eerst het betrokken gebied gemarkeerd en vervolgens speciale gel aangebracht om de huid te beschermen. Vervolgens wordt speciale apparatuur aangebracht om het deel van je lichaam af te koelen tot een temperatuur van -4° C. De procedure bevriest en doodt vetcellen in het deel van het lichaam dat wordt behandeld.

Wat is het verschil met liposuctie? Waar liposuctie in de buikstreek pijn kan veroorzaken, is dit bij coolsculpting niet het geval. In plaats daarvan voel je de koude apparatuur over het behandelingsgebied glijden. Dit kan een ongemakkelijk gevoel opleveren, maar het zou geen pijn moeten doen. Als gevolg hiervan worden de vetcellen kapot gemaakt en afgebroken.

Nadat het gebied is behandeld, wordt de apparatuur verwijderd. Het gebied kan 2 tot 3 minuten worden gemasseerd om te helpen bij de afbraak van de vetcellen. Je hoeft je in principe niet voor te bereiden op de behandeling. Eten en drinken vóór de behandeling is geen probleem. Wel wordt aangeraden om loszittende kleding te dragen om de procedure te vergemakkelijken.

Maar het kan tot 3 maanden (90 dagen) duren voordat resultaten zichtbaar worden. Om het afslankproces te versnellen wordt aangeraden om veel water te drinken en te blijven sporten. Aanbevolen wordt om na de eerste behandeling sessie minimaal 6-8 weken te wachten met de volgende sessie. Dit komt omdat het enige tijd duurt voordat beschadigde vetcellen uit het lichaam worden verwijderd.

Maak Hier Je Cryolipolyse Afspraak Bij Uw Diëtiste - Snel resultaat na vetbevriezing - Diëtiste Deurne Di-eetgezond.be

Klik hier en ik stuur ze direct gratis naar je toe. De voordelen van cryolipolyse Ik heb de belangrijkste voordelen van de cryolipolyse behandeling voor je op een rijtje gezet: Vet bevriezen en verwijderen zonder chirurgische ingreep. Behandelmethode met relatief weinig risico. De behandeling kan poliklinisch worden uitgevoerd. Verschillende lichaamsdelen kunnen in dezelfde sessie worden behandeld.

Vetcellen die bevroren en vernietigd zijn worden permanent uit het lichaam verwijderd. Geen verdoving nodig voordat je de procedure ondergaat. De nadelen van cryolipolyse Zoals iedere afslankbehandeling kent deze behandelmethode van vet bevriezen ook een aantal nadelen. Bijwerkingen zoals een rode huid, zwellingen, blauwe plekken en gevoelloosheid in het behandelende doelgebied kan enkele dagen tot een paar weken aanhouden.

Als je merkt dat deze klachten veel langer aanhouden of juist erger worden, dan is het verstandig om contact op te nemen met een arts (dietist deurne). Dat betekent dat de risico’s, bijwerkingen en complicaties bij deze procedure op de lange termijn nog onbekend zijn. Cryolipolyse is ook alleen effectief gebleken op een beperkt aantal lichaamsdelen: Dijen Buikstreek Onder de oksels Onder de kin (nek) Billen Ervaringen met cryolipolyse Wat zijn de ervaringen van mensen die een coolsculpting behandeling hebben ondergaan? Ik zocht het voor je uit.

Sommige mensen meldden dat de behandeling weinig effect had. Terwijl anderen weer enthousiast zijn over cryolipolyse. Het is alweer 2 jaar geleden dat ik deze behandeling heb ondergaan. Ik woog destijds veel te zwaar en had veel overtollig vet op mijn dijen en buikstreek. Na enkele weken zag ik dat mijn buikvet flink minder werd…maar helaas niet voor lang.

Cryo Behandeling - Vet Verwijderen Zonder Operatie - Snel resultaat na vetbevriezing - Diëtiste Deurne Di-eetgezond.be

Helaas niet voor lang. Voor mij was deze behandeling een enorme teleurstelling en een verspilling van mijn spaargeld. – Laura Mijn bruiloft staat over enkele maanden gepland en ik wilde voor de grote dag nog wat afvallen. Twee weken geleden had ik mijn eerste cryolipolyse sessie. De procedure verliep vrij vlot en binnen een uur stond ik weer buiten.

Het gevoel kwam geleidelijk aan weer terug gelukkig - gewicht verliezen. Ik heb helaas nog geen veranderingen opgemerkt, maar wil er niet ongeduldig over zijn. – Erika Ik ben vrij klein en ben altijd onzeker geweest over mijn dijen die ik persoonlijk te dik vind. Toen ik hoorde over coolsculpting besloot ik het zelf te proberen.

Mijn ervaring was goed. Afhankelijk was ik nerveus maar de medewerker stelde me op mijn gemak. Ik moet zeggen dat de procedure helemaal niet pijnlijk is. het voelt een beetje ongemakkelijk als de apparatuur op mijn huid wordt gezet. Eenmaal thuis voelde ik wel wat tintelingen op het gebied dat werd behandeld.

Ik had gelukkig geen pijnstillers nodig. Over de resultaten kan ik op dit moment nog weinig zeggen. Ik zie tot nu toe een klein verschil in de manier waarop mijn kleding past. Broeken die me vroeger te strak om mijn middel zaten, kan ik nu weer aan. Tot zover gaat het goed.

Vetbevriezen / Cryolipolyse - Snel resultaat na vetbevriezing - Diëtiste Deurne Di-eetgezond.be

Ik heb het twee keer geprobeerd maar zie er nu afschuwelijk uit! Meer dan zes maanden geleden had ik mijn eerste coolsculpting behandeling. Ik heb een buik met een lelijke, gerimpelde huid met een rare uitstulping waar ik dat eerst nooit eerder had. Ik heb de paradoxale vethyperplasie ontwikkeld en enorm veel spijt van.

Cryolipolyse -Medische Vetbevriezing In Deurne (Antwerpen - Snel resultaat na vetbevriezing - Diëtiste Deurne  Di-eetgezond.beCryolipolyse - Vet Bevriezen - Snel resultaat na vetbevriezing - Diëtiste Deurne Di-eetgezond.be

– Simone Prijs en kosten cryolipolyse Benieuwd naar de prijs en kosten van een cryolipolyse of coolsculpting behandeling? De prijs kan variëren omdat deze wordt aangeboden door verschillende cosmetische klinieken in Nederland die verschillende tarieven hanteren. Ook verschilt het welk gebied (zone) onder handen wordt genomen. Hoe kleiner het behandelingsgebied, des te lager de kosten.

De prijzen voor een sessie variëren tussen de € 200 en € 900. Ook speelt mee hoeveel sessies je doet en bij wie je ze uitvoert. Het aantal uit te voeren behandelingen weegt natuurlijk mee bij de totale kosten. Sommige cosmetische klinieken geven extra korting als een persoon meerdere cryolipolyse behandelingen nodig heeft.

Cryolipolyse kan echter verschillende bijwerkingen veroorzaken en wordt niet voor iedereen aanbevolen. Cryolipolyse mag niet worden uitgevoerd bij mensen met obesitas of ernstig overgewicht. Ook mag het niet worden uitgevoerd op delen van de huid die ernstige spataderen of een vorm van huidletsel hebben. Dan kun je denken aan doorligwonden, vochtletsel, smetten en skin tears (traumatische lapwond).

Cryolipolyse In Deurne (Antwerpen) - Snel resultaat na vetbevriezing - Diëtiste Deurne Di-eetgezond.be

Potentiele bijwerkingen van coolsculpting Lichte zwellingen Tintelend gevoel Rode huid Jeuk Spierkrampen Gevoeligheid van de huid Blauwe plekken Duizeligheid Een veelvoorkomende bijwerking van coolsculpting is een stekend gevoel of pijn op de behandelplek. Dit gevoel kan ontstaan na de behandeling en kan tot 2 weken aanhouden. Vermoedelijk is de koude temperatuur waaraan de huid en het lichaamsweefsel wordt blootgesteld er de oorzaak van.

Cryolipolyse Behandelingen - Snel resultaat na vetbevriezing - Diëtiste Deurne  Di-eetgezond.beCryolipolyse - Vet Bevriezen - Snel resultaat na vetbevriezing - Diëtiste Deurne Di-eetgezond.be

Deze aandoening komt het meeste voor bij mannen en verdwijnt niet vanzelf. Dit verdikte vetweefsel zal dan alsnog moeten worden verwijderd met een liposuctie behandeling. De kans op parodoxale hyperplasie wordt geschat op 1 in 20. 000 behandelde mensen (bron). Tot slot Coolsculpting is voor de meeste mensen een veilige behandeling voor het verminderen van overtollige vetcellen.

Vetcellen die zijn bevroren en afgebroken keren nooit meer terug. Er komen geen snijwonden aan te pas omdat de cryolipolyse / coolsculpting behandelmethode non-invasief is. Er is dus ook geen rust- of herstelperiode noodzakelijk. Wel moet 8 weken worden gewacht voordat een volgende behandeling mag worden uitgevoerd. Het resultaat van cryolipolyse kan al na enkele weken zichtbaar worden.