Cryolipolyse - Vet Bevriezen - Snel resultaat na vetbevriezing - Diëtiste Deurne Di-eetgezond.be

Published Jun 18, 22
3 min read

Vetbevriezing – Cryolipolyse Behandeling - Snel resultaat na vetbevriezing - Diëtiste Deurne Di-eetgezond.be

Diëtiste Di-eetgezond

Van Duyststraat 168, 2100 Antwerpen
0499 27 27 60
Vetbevriezing

Er zitten 6 weken tussen de behandeling. Wat ervaart de client? Tijdens de eerste minuten van de behandeling voelt de cliënt een intens gevoel van koude dat vrij snel verdwijnt. De cliënt zit of ligt comfortabel en kan ondertussen lezen, gebruik maken van een laptop of zelfs slapen. Afhankelijk van het aantal te behandelen zones duurt een sessie gemiddeld 1 tot 2 uur.

Cryolipolyse - Gezond Afslanken Door Vetbevriezing - Snel resultaat na vetbevriezing - Diëtiste Deurne  Di-eetgezond.beCryolipolyse En Vet Bevriezen - Snel resultaat na vetbevriezing - Diëtiste Deurne Di-eetgezond.be
Cryo Behandeling - Vet Verwijderen Zonder Operatie - Snel resultaat na vetbevriezing - Diëtiste Deurne  Di-eetgezond.beVet Bevriezen - Snel resultaat na vetbevriezing - Diëtiste Deurne Di-eetgezond.be

klaar is, masseren wij het te behandelen gebied met een lymfedrainage apparaat of met de hand. Is er een hersteltijd na de behandeling? U kunt op de dag van uw behandeling uw normale activiteiten gewoon hervatten. Dit geldt ook voor fysieke (sport) activiteiten. Voor wie is Cryolipolyse geschikt? Cryolipolyse is niet bedoeld om af te vallen maar is bedoeld om de contouren van het lichaam te verbeteren door plaatselijke vetophopingen aan te pakken.

Juist mensen die ondanks intensieve sportbeoefening bijvoorbeeld hun ‘love handles’ niet wegkrijgen kunnen veel baat hebben bij behandeling door middel van cryolipolyse (diabetes). Wanneer deze probleemzones ondanks diëten en sporten en het daarbij optredende gewichtsverlies niet willen slinken komt u in aanmerking voor cryolipolyse. Dus voor mensen die ondanks een gezonde leefstijl vetrolletjes hebben die ze niet weg krijgen is deze behandeling een snelle, pijnloze en relatief gemakkelijke behandelmethode.

Het is mogelijk om de resultaten van cryolipolyse te optimaliseren door de behandeling te combineren met bindweefsel massage sessies en geluidsgolven waarmee wij ook veel ervaring hebben (snel afvallen). De voordelen van Cryolipolyse: • Meerdere zones kunnen behandeld worden• Afslanken waar u wilt• Een behandelserie bestaat uit 3 tot 5 sessies• Bewezen effectief • Verbetert de kwaliteit van de huid• Na ongeveer 6-8 weken na de eerste behandeling-en is de resultaat zichtbaar• De behandeling is absoluut pijnloos• Er is geen ‘down time’• Deze uitwendige behandeling is ‘non-invasief’• Gezond afslanken met snel zichtbaar resultaat• Vetcellen worden op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd• Veilige behandeling zonder risico op vervelende complicaties• Alternatief voor liposuctie• Ook in te zetten na liposuctie behandeling(na minimaal 3 maanden) Welke zones komen voor behandeling in aanmerking? Elke lichaamszone met ongewenste vetophoping kan door middel van cryolipolyse behandeld worden.

Cryolipolyse, Vet Bevriezen - Behandelingen - Snel resultaat na vetbevriezing - Diëtiste Deurne Di-eetgezond.be

Het gaat om lokale roodheid, blauwe plekken en een tijdelijke afname van de gevoeligheid van de huid. Deze eventuele bijwerkingen verdwijnen na verloop van tijd vanzelf. Meestal worden de dijen, de buik, de ‘love handles’ de rug en de armen behandeld. dietist deurne. Bij opvallende asymmetrie van de lichaamscontouren is het ook mogelijk om slechts één zijde te behandelen.

Cryolipolyse Plaatselijk Vet Bevriezen - Snel resultaat na vetbevriezing - Diëtiste Deurne  Di-eetgezond.beStrakke Kin? Kies Voor Cryolipolyse! - Snel resultaat na vetbevriezing - Diëtiste Deurne Di-eetgezond.be

Vet bevriezen is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. De ideale persoon is iemand met een goede lichamelijke conditie maar met lokale vetophopingen op bijvoorbeeld kin, bovenarmen, buik, rug, bh-knobbels, vetophopingen in dijen en flanken en andere vetzones. Cryolipolyse is geen vervanging voor gewichtsverlies. Het is een behandeling om plaatselijk hardnekkig vet te verwijderen, waar een dieet of lichaamsoefeningen niet het gewenste resultaat hebben.

More from Vergelijken, Luxe, Webwinkel